DESCRIERE SISTEM

 

Sistemul utilizat de catre Teatrul de Revista C. Tanase pentru vanzarea de bilete online are doua componente:

a. informatii despre spectacole si programarea acestora, schema salilor de spectacol si nr de locuri disponibile - prezentate de Teatrul de Revista C. Tanase prin website-ul www.teatrultanase.ro

b. prestatii de tip bancar gestionate de Romcard si de bancile cu care acesta se afla in relatii contractuale.

Procedurile ce tin de tranzactii bancare se realizeaza intre Romcard si banca emitenta a cardului clientilor. Teatrul de Comedie nu este raspunzator pentru calitatea serviciilor bancare oferite detinatorilor de carduri de catre banci.

Comenzile confirmate (in fereastra de browser) au fost inregistrate si urmeaza a fi procesate, iar biletele sunt transmise catre client printr-un e-mail. Pentru emiterea acestor aceste bilete, Teatrul de Comedie primeste suma aferenta prin intermediul tranzactiilor bancare.

In cazul unor tranzactii esuate, care nu s-au concretizat in comenzi catre Teatrul de Revista C. Tanase, sumele blocate de catre banci NU AU INTRAT SI NU VOR INTRA IN CONTUL Teatrului de Revista C. Tanase. Conform procedurilor bancare uzuale privind efectuarea unor plati prin card, banii ar trebui deblocati automat intr-un termen specificat de banca emitenta a cardului. Acest termen variaza intre 7 si 30 de zile, in functie de banca.

Functionalitatea sistemului de cumparare online a biletelor oferit de catre site-ul www.teatrultanase.ro a fost testata si autorizata oficial de catre Romcard – lider in Romania pentru furnizarea serviciilor privind tranzactiile cu carduri bancare.